Bardiensten

Onze thuiswedstrijden zullen aankomend seizoen verdeeld worden over de zaterdag en de zondag. En zullen dus ook bardiensten gedraaid moeten worden op die dagen. Net als afgelopen seizoen zal er met de voetbalsub afspraken gemaakt moeten worden over de intensiteit van de bardiensten van beide verenigingen.

Een bijkomende factor is dat de eerste en het tweede team van voetbal op zaterdag gaan spelen. Dat betekent dat er sprake is van drukte in de kantine vanaf ca 14 uur tot 21 uur.

Het uitgangspunt voor bardienst op zaterdag gedurende de dag is twee ouders van Basketball-sub en twee ouders van voetbal-sub en twee vrijwilligers van voetbal-sub in de keuken.

Dit was bij de jeugd afgelopen seizoen ook al het geval. Op enig moment nemen de senioren-spelers het over. Dat geldt zowel voor voetbal als basketball en dat is niet altijd  tegelijkertijd. Algemene afspraak is dat als er géén of te weinig ‘personeel’ in de keuken is, dat de keuken dicht gaat.

Een andere algemene afspraak is dat er, op het moment dat er geen ‘personeel’ is voor de keuken, geen ‘publiek’ in de keuken gaat staan om voor zichzelf of teamgenoten eten klaar te bereiden..

In de meeste gevallen spelen de senioren [VSE1, MSE1 en MSE3] van Basketball als laatste op zaterdagavond en zijn dus leading als het gaat om de gang van zaken in de kantine.

Zij zullen het licht in de hal uit doen en uiteindelijk de laatste ronde aankondigen. Met zijn allen de keuken en kantine opruimen en als laatste de hal op slot doen en op alarm zetten, zijn ook onze taken. Het doorgeven van deze verantwoordelijkheid aan de voetbalsub wordt niet getolereerd.

 
Vorige
Vorige

Barnsteen Makelaars & Taxateurs nieuwe hoofdsponsor van Onze Gezellen Basketball: meer dan alleen een logo op het shirt

Volgende
Volgende

Verplaatsen wedstrijden