Verplaatsen wedstrijden

Om lekker te kunnen basketballen en alle wedstrijden volgens planning te spelen, zullen we dit seizoen anders omgaan met verzoeken om wedstrijden te verplaatsen. Zo weet iedereen wanneer er een wedstrijd gespeeld moet worden en wanneer er een vrij weekend is. 

Wanneer kan een wedstrijd verplaatst worden?

Coaches kunnen een verzoek krijgen om een wedstrijd te verplaatsen. Dit kan bijvoorbeeld  voorkomen wanneer er een probleem is met de beschikbaarheid van de zaal. Dit kan bij OG zijn en dit kan ook voorkomen bij een tegenstander. Een dergelijke verplaatsing van een wedstrijd zal altijd worden overlegd met de coach en zal voornamelijk voorkomen aan de start van de eerste- en tweede helft van het seizoen (september en januari). 

Wanneer kan een wedstrijd niet verplaatst worden?

Verzoeken vanuit coaches en/of teams om een wedstrijd te verplaatsen 'omdat er te weinig spelers zijn', zullen niet meer in behandeling worden genomen. Dit geldt voor alle teams van OG, ook wanneer het ruim op tijd wordt aangegeven zal een wedstrijd niet verplaatst worden. 

Zorg er dus voor dat alle speeldata in de agenda genoteerd staan en dat er altijd voldoende spelers zijn om de wedstrijd te kunnen spelen. Kom je als team spelers te kort?

Dan zorg je er als team voor dat er extra spelers meedoen, zodat de wedstrijd wel gespeeld kan worden (iedere speler mag in een hoger spelend team invallen, hier zit geen maximum aan). 

Dergelijke verzoeken van tegenstanders zullen dus óók niet meer in behandeling worden genomen. Zo voorkomen we dat wedstrijden op het laatste moment worden afgezegd en er veel tijd verloren gaat aan het regelen van een alternatieve datum.

Laten we er met zijn allen voor zorgen dat we lekker kunnen ballen!

 
Vorige
Vorige

Bardiensten

Volgende
Volgende

Contributie 2024-2025