Onze Gezellen Basketball is een club waar prestatie en gezelligheid samen gaan. De club bestaat al sinds 1969 en is onderdeel van de Omnivereniging Onze Gezellen Haarlem. Er spelen ongeveer 125 leden in 9 jeugdteams en 8 seniorenteams.

Wedstrijd van de Week: U12 Meisjes 1 – The Sea Devils

Deze week is het in de rubriek ‘Wedstrijd van de Week’ de beurt aan de U12 meiden 1. Deze groep vrolijke meiden zijn begonnen met basketballen bij het miniplan op zaterdagochtend en spelen dit jaar voor het eerst competitie onder leiding van coaches Ilse van der Geest en Thijs Schelvis. Hoewel de eerste competitiewedstrijden verloren gingen, zijn de coaches zeer te spreken over het vertoonde spel: “Onze wedstrijden zijn tot nu toe erg goed gegaan, er is erg veel groei te zien bij de meiden; steeds meer dingen die we trainen komen terug in de wedstrijd. Ons doel is om de meiden zo goed mogelijk op te leiden, leuke spannende wedstrijden neer te zetten en progressie te zien bij de meiden.”

Aanstaande zaterdag speelt de U12M1 haar volgende thuiswedstrijd tegen The Sea Devils uit Castrium; een onbekende tegenstander die tot nu toe goede resultaten heeft neergezet. En hoewel samen basketballen en voor de overwinning knokken leuk is, wordt het nog veel leuker met een goedgevulde tribune. Kom dus zaterdag allemaal om 13:45 naar de OG hal om de U12 meiden aan te moedigen!
 
Wie? OG U12M1 – The Sea Devils
Wanneer? Zaterdag 13 oktober, aanvang 13:45
Waar? In de Onze Gezellen Sporthal!
 
Wil jij ook beginnen met basketball? Neem even contact op met Yvette van der Geest-Ooms (ledenadministratie@ogbasketball.nl) om vrijblijvend een keer mee te komen trainen.