Onze Gezellen Basketball is een club waar prestatie en gezelligheid samen gaan. De club bestaat al sinds 1969 en is onderdeel van de Omnivereniging Onze Gezellen Haarlem. Er spelen ongeveer 125 leden in 9 jeugdteams en 8 seniorenteams.

Voorkom verspilling en help je club!

De voorraad van de kantine staat nu maar te staan en gaat over datum…
Daarom kun je wat kopen en daar help je de club ook weer mee!

Sporten, zeker in teamverband, is op dit moment voor de meesten van ons niet mogelijk en wat missen we dit! Niet meer lekker een wedstrijd spelen en gezellig na de wedstrijd met je maten een drankje doen in ons clubhuis. Niet alleen vervelend voor onze leden maar ook voor onze vereniging. Laten we hopen dat iedereen gretig blijft en straks weer lekker wil
sporten en inmiddels geen andere “hobby’s” heeft gevonden. We hebben alle leden hard nodig om de contributie laag te houden!
Daarnaast is de winst uit de verkoop in ons clubhuis een belangrijke inkomstenbron. Dit jaar is op dit gebied eigenlijk al een verloren jaar terwijl de (vaste) kosten grotendeels door lopen. Nu ons clubhuis al zo lang gesloten is zien we dat een aantal producten de uiterste houdbaarheidsdatum nadert of al overschreden heeft.
Om te voorkomen dat deze producten moeten worden weggegooid willen wij jou vragen de club te ondersteunen door ons van de aanwezige voorraad af te helpen. Vooral van de producten die dicht tegen de houdbaarheidsdatum aan zitten. Voorbeelden hiervan zijn bepaalde frisdranken, alcoholvrij bier en chips. Als leden deze producten tegen
(bijna)inkoopprijs willen kopen lijdt de vereniging minder verlies.
Bijgaand een overzicht van de aanwezige voorraad. Om enigszins uit de kosten te komen vragen we voor:
Frisdrank, fles, meestal 20 cl, € 0,50 (exclusief statiegeld €0,15)
Frisdrank, blik, 33ccl € 0,60
Chaudfontaine, 50 cl € 0,60
AA, 33cl € 0,75
Aquarius, 33cl € 0,90
Sourcy, 50 cl € 1,50
Chips € 0,50
Candy bars, Mars, Snickers etc € 0,60
Kinder Bueno, Prince, Oreo € 0,75
Beck’s alcoholvrij € 0,60 (exclusief statiegeld €0,15)
We realiseren ons dat veel artikelen in de supermarkt, zeker in de aanbieding, goedkoper zijn of verkrijgbaar in een handigere hoeveelheid / verpakking voor thuis. Het zou echter mooi zijn als we voor onze voorraad nog iets krijgen. Anders delen we het gratis uit of brengen het naar de voedselbank. Laat via het emailadres: kantinebeheerderonzegezellen@gmail.com weten wat je wilt afnemen.

Het hangt van het aantal reacties af hoe we de verkoop regelen.
Met vriendelijke groet,
De clubhuiscommissie