Onze Gezellen Basketball is een club waar prestatie en gezelligheid samen gaan. De club bestaat al sinds 1969 en is onderdeel van de Omnivereniging Onze Gezellen Haarlem. Er spelen ongeveer 125 leden in 9 jeugdteams en 8 seniorenteams.

Verlenging lockdown

Binnen basketballen is nog steeds niet toegestaan maar we zijn wel weer buiten aan de slag met verschillende teams. Buiten kan onder voorwaarden wel gesport worden. Er geldt een avondklok tussen 21.00 uur en 04.30 uur.

Er zijn al wat teams fanatiek aan de slag gegaan. Informeer bij je trainer/coach of er voor jouw team ook wat geregeld is!! Het miniplan op zaterdagochtend is vol maar we hopen in april de kinderen die op de wachtlijst zijn alvast mee te laten doen.

Buiten mag iedereen tot en met 26 jaar op sportaccommodaties blijven sporten in teamverband zonder dat ze anderhalve meter afstand in acht hoeven te nemen, de competitie ligt wel stil.

Iedereen vanaf 27 jaar mag alleen buiten sporten op anderhalve meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan twee personen. Wedstrijden zijn niet toegestaan, kantines, douches en kleedkamers zijn gesloten.