Onze Gezellen Basketball is een club waar prestatie en gezelligheid samen gaan. De club bestaat al sinds 1969 en is onderdeel van de Omnivereniging Onze Gezellen Haarlem. Er spelen ongeveer 125 leden in 9 jeugdteams en 8 seniorenteams.

Seizoensafsluiting 2017

Basketballiefhebbers!

Het seizoen zit er alweer bijna op, maar het seizoen is pas echt afgelopen na de altijd gezellige seizoensafsluiting. Dit jaar vindt deze seizoensafsluiting plaats op zaterdag 15 april. Wegens het grote succes van de voorgaande jaren is er besloten om deze dag op te splitsen in U12 en jonger, U14 t/m U22 en senioren.

Zoals altijd hebben we voor de jeugd (U12 en jonger & U14 t/m U22) een familietoernooi. Hier kan je met je vader, moeder, broertje, zusje, neefje, nichtje, oom, tante etc. aan mee doen. Je kan hiervoor een heel team opgeven, maar je mag je ook individueel opgeven, de organisatie plaatst je dan bij een team.

Na het succes van het seniorentoernooi vorig jaar, wordt deze dit jaar ook weer georganiseerd. Iedereen meld zich hiervoor individueel aan, de organisatie maakt de teams.

Naast basketballen is het natuurlijk ook hartstikke leuk om onder het genot van een hapje en drankje het seizoen en het toernooi af te sluiten. Daarom hebben we ook dit jaar weer een lopend buffet in de kantine. Tussen het toernooi van de U14 t/m U22 en de senioren kan er genoten worden van zelfgemaakte hapjes. We verzoeken iedereen dan ook zelf iets te maken en mee te nemen. Uiteraard kunnen wij niks verplichten, maar wat is nou leuker dan met de hele vereniging samen te zijn?!

Voor de oudere leden (18+) wordt er na het seniorentoernooi een feest georganiseerd, dit beloofd zoals altijd weer een groot succes te worden!

Hieronder het programma:

Onderdeel
12:00 – 14:00 U12 en jonger
14:30 – 17:30 U14 t/m U22
17:30 – 19:00 Lopend buffet
19:00 – 21:00 Mixtoernooi senioren
21:00 – ????? Feest 18+

Inschrijven voor dit super leuke toernooi doe je door een mail te sturen naar toernooi.og@gmail.com met de volgende gegevens:

  • Onderdeel waaraan je mee doet
  • Naam, leeftijd, geslacht van jezelf (en teamgenoten)
  • Teamnaam

 

Wij hopen jou en je familie te zien op zaterdag 15 april!

 

Organisatie seizoensafsluiting (Rick, Ruben & Tim)