Onze Gezellen Basketball is een club waar prestatie en gezelligheid samen gaan. De club bestaat al sinds 1969 en is onderdeel van de Omnivereniging Onze Gezellen Haarlem. Er spelen ongeveer 125 leden in 9 jeugdteams en 8 seniorenteams.

OG zonnepanelen

Beste Basketballers,

Altijd al zonnepanelen willen aanschaffen, maar daar niet de mogelijkheid voor gehad omdat je dak hiervoor niet geschikt is?

Onze Gezellen is momenteel samen met Kennemerenergie bezig met een haalbaarheidsonderzoek, om te kijken of het dak van de sporthal geschikt is om zonnepanelen op te laten plaatsen.

Als het haalbaarheidsonderzoek positief uitvalt zullen er vanaf de herfst zonnepanelen op het dak van de sporthal worden geplaatst. Deze zonnepanelen kunnen tegen een gunstig tarief gekocht worden door de leden van de club die in het postcodegebied 1991, 1992, 2025, 2026 en 2071 wonen.

En behalve dat dit goed is voor het maatschappelijk verantwoorde uitstraling van Onze Gezellen levert dat ook interessant financieel voordeel op voor ieders energierekening.

Op 15 mei organiseert Kennemerenergie een informatiebijeenkomst over het zonnepanelenproject. Deze bijeenkomst vindt plaats in de algemene ruimte van OG en start om 19.30 uur, inloop vanaf 19.15 uur.

Via de volgende link vind je een flyer met meer informatie en hoe je je kunt aanmelden voor de bijeenkomst of ga naar: https://kennemerenergie.nl/oghaarlem

We hopen op een hoge opkomst.

Met hartelijke groet,
Het bestuur