Onze Gezellen Basketball is een club waar prestatie en gezelligheid samen gaan. De club bestaat al sinds 1969 en is onderdeel van de Omnivereniging Onze Gezellen Haarlem. Er spelen ongeveer 125 leden in 9 jeugdteams en 8 seniorenteams.

Het gaat echt gebeuren……..onze kantine wordt een echt clubhuis: Presentatie op 23 juni

Beste OG-ers,

Er wordt al een hele tijd over gesproken, de verbouwing van onze kantine. Al een hele tijd worden en plannen gemaakt en gerekend hoe we deze plannen kunnen realiseren.

De algemene ruimte is al opgeknapt, wanneer gaan we de kantine aanpakken? Dit was een vraag die de laatste tijd veel gesteld is.  Het antwoord hopen we jullie op donderdag 23 juni om 20.00 uur te geven.

Dan worden de plannen gepresenteerd. Niet alleen hoe de kantine er uit gaat zien, maar ook wat het gaat kosten en hoe dat betaald gaat worden.

gereedschap

Het programma  op 23 juni is als volgt:

  • 20.00 uur presentatie plan nieuwe kantine en gelegenheid tot het stellen van vragen. Deze presentatie is voor de leden van alle 5 OG verenigingen
  • 21.00 uur :    Algemene ledenvergadering van alle OG verenigingen om het plan in eigen kring te beoordelen
  • 22.00 uur :   Algemene ledenvergadering van de omni vereniging waar de afgevaardigde kiesmannen van de OG vereniging het finale oordeel  over het plan geven.

Het kan zijn dat het programma korter of langer duurt.  De start is in ieder geval om 20.00 uur.

Oproep:  Komt allen op 23 juni naar de presentatie van de nieuwe OG kantine, of beter : het nieuwe OG clubhuis, en laat je stem horen.

Agenda buitengewone ALV