Onze Gezellen Basketball is een club waar prestatie en gezelligheid samen gaan. De club bestaat al sinds 1969 en is onderdeel van de Omnivereniging Onze Gezellen Haarlem. Er spelen ongeveer 125 leden in 9 jeugdteams en 8 seniorenteams.

Familietoernooi – Zaterdag 23 mei

Het seizoen zit er alweer op, maar we zetten de traditie van een spetterende seizoensafsluiting natuurlijk voort. Al jaren organiseert Onze Gezellen Basketball aan het einde van het seizoen het FAMILIETOERNOOI. Neem dus allemaal je broertjes, zusjes, papa’s, mama’s, neefjes, nichtjes, ooms en tantes mee om te basketballen.

Op zaterdag 23 mei vindt dit familietoernooi plaats. Gezien de vele aanmeldingen van vorig jaar heeft de organisatie besloten het toernooi dit jaar op te splitsen:

13.00 – 15.00 uur Familietoernooi t/m U12 (lage baskets)
15.00 – 18.00 uur Familietoernooi vanaf  U14 (hoge baskets)

Voor de U12:
Na het toernooi staat er chips en limonade voor jullie klaar en kunnen jullie in de kantine de kampfilm 2014 bekijken!

Voor de U14 en hoger:
Na het toernooi heeft iedereen natuurlijk enorme trek! Het lijkt ons leuk als iedereen die komt iets lekkers meeneemt voor een lopend buffet, zo kunnen we onder het genot van een hapje en drankje het seizoen met elkaar afsluiten. Originaliteit wordt beloond!!!

Wil jij ook meedoen met het altijd gezellige familietoernooi meld je (team) dan snel aan! Je kan individueel inschrijven (dan plaatsen wij jou in een team) of met een team.

Stuur een e-mail naar trvanscherpenberg@gmail.com met daarin:

– Je naam / de namen van de mensen uit je team
– Je leeftijd / de leeftijden van de mensen uit je team
– Het team waar jij het afgelopen seizoen in heb gespeeld

Wij zien jullie graag op 23 mei!

Met sportieve groeten,

Ruben van Scherpenberg & Tim van der Peet