Onze Gezellen Basketball is een club waar prestatie en gezelligheid samen gaan. De club bestaat al sinds 1969 en is onderdeel van de Omnivereniging Onze Gezellen Haarlem. Er spelen ongeveer 125 leden in 9 jeugdteams en 8 seniorenteams.

Bericht van het bestuur

Beste basketballers,

Het jaar zit er alweer weer bijna op, maar het basketbalseizoen is gelukkig pas halverwege. En wat is het al een mooie eerste helft geweest. We openden het seizoen met een zeer geslaagd ouder/kindtoernooi. Dit begint inmiddels een mooie traditie te worden. Het miniplan is wederom weer een succes. De trainingen worden met zeer veel enthousiasme geleid. We hopen dan ook dat we hier wat nieuwe jeugdspelers aan over houden.

We zijn op basketbalkamp geweest in het voor vele bekende Gemert, het was weer een week om nooit te vergeten. Inschrijven voor het kamp kan trouwens ook alweer! Doe dit snel, want voor je het weet zit het vol.
Over de resultaten van de teams kunnen we ook meer dan tevreden zijn, ga zo door allemaal!
En als afsluiting van het jaar is er een fantastisch feest georganiseerd voor Serious Request!

Veel gedaan al en nog veel te doen.
Dit alles kan natuurlijk alleen maar gerealiseerd worde door het harde werk van onze vrijwilligers.
We kunnen daarbij ook altijd nog extra versterking gebruiken. Vind je het leuk om iets voor de club te doen, neem hier dan contact over op met het bestuur.

We willen iedereen van harte bedanken die zich voor de club heeft ingezet en hopen dat jullie dit blijven doen.

Voor nu wenst het bestuur jullie heel fijne feestdagen en een mooi en sportief nieuw jaar!

Namens het bestuur

Groet, Merel