Onze Gezellen Basketball is een club waar prestatie en gezelligheid samen gaan. De club bestaat al sinds 1969 en is onderdeel van de Omnivereniging Onze Gezellen Haarlem. Er spelen ongeveer 125 leden in 9 jeugdteams en 8 seniorenteams.

Belangrijke informatie over de nieuwe tenues!!

Beste OG-Leden,

Helaas blijkt de keuze voor het merk LI-Ning voor de nieuwe OG Basketbal kleding niet de juiste te zijn geweest. Naar nu blijkt kan de Li-Ning kleding in jeugdmaten niet goed geleverd worden en daarmee kunnen wij niet in staan voor het serviceniveau dat jullie van ons mogen verwachten. Wij zijn afgelopen week druk bezig geweest om een oplossing te vinden en deze hebben wij gevonden in het gerenommeerde merk Spalding. Spalding heeft in de jeugd –en seniormaten ruim voldoende op voorraad. De eerste levering staat gepland voor 9-10-2015, echter om teleurstelling te voorkomen is het aan te raden om even te bellen naar 023-5276628, om te controleren of de door u gewenste maat aanwezig is. 

Ik heb al een LI-Ning pakje aangeschaft; wat nu?

Wij zijn ons bewust van de vervelende situatie die nu ontstaat voor mensen die net een nieuw tenue hebben. Jullie kunnen deze kosteloos omruilen tegen de allernieuwste clubkleding van Spalding. In geval jullie daarnaast het LI-Ning pak willen behouden kan deze tegen het gereduceerde tarief van € 35,- in uw bezit blijven. 

De kosten van het nieuwe tenue: 

Jeugdmaten: Set prijs € 55,-*

Seniormaten: Set prijs € 75,-*

*Prijzen zijn inclusief bedrukking

 

Met vriendelijke groet,

Huijg Sport