Onze Gezellen Basketball is een club waar prestatie en gezelligheid samen gaan. De club bestaat al sinds 1969 en is onderdeel van de Omnivereniging Onze Gezellen Haarlem. Er spelen ongeveer 125 leden in 9 jeugdteams en 8 seniorenteams.

Aangescherpte corona maatregelen per 3/11

Zoals jullie hebben vernomen heeft het kabinet de gedeeltelijke lockdown verlengd tot half december. De competitie ligt gedurende deze periode stil.
Daar bovenop gelden t/m 18 november verscherpte maatregelen. De komende twee weken mogen volwassenen in groepjes van maximaal 2 personen sporten op 1,5 meter afstand. 
De jeugd t/m 17 jaar mag nog wel trainen en onderling spelen.
Er geldt voor de binnensport nog steeds een maximum van 30 personen per zelfstandige ruimte, tenzij het alleen jeugd t/m 17 jaar betreft.

Geen gebruik kleedkamers/douches!

Kinderen vanaf U14 voor en na de training mondkapje op.

De coronacrisis heeft voor de vereniging Onze Gezellen grote impact. Er zijn zorgen. Hoewel we als bestuur alle zeilen bijzetten, weegt corona zwaar op de financiƫle balans. Veel van onze kosten lopen gewoon door. Het bestuur bekijkt elke maand hoe de situatie is en zullen ook gaan kijken wat we met de inning van de tweede termijn gaan doen. Hierover houden we je op de hoogte. Mocht je niettemin door corona een financieel probleem hebben, dan willen wij je daarin graag tegemoet komen, bijvoorbeeld met een regeling. Stuur dan een mail naar: penningmeester@ogbasketball.nl

Blijf gezond en denk aan elkaar!